Kouluttajana

Säde Kajovaara

Pilates-ammattilainen, tanssinopettaja

Tanssitaiteen maisteri, 2013

Laaja Pilates-ohjaajakoulutus, 2005-2007

Tanssinopettaja AMK, 2004

 

Säde on opettajana kannustava, perusteellinen ja sinnikäs. Oikea tekniikka, liikkeiden laatu, oman kehon arvostaminen ja ihmisten kohtaaminen ovat keskeisiä Säteen opetusfilosofiassa. Parhaat tulokset saavutetaan, kun treenaaminen on aidosti hauskaa!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Säteeseen-> 

“Kokemukset yli 20 vuoden ajalta tanssin sekä 15 vuotta Pilateksen parissa ovat opettaneet, että mitään hyvää ei synny hetkessä. Monet lajit ja trendikkäät ideat ovat rantautuneet Suomeen rytinällä ja siinä samalla on monesti ohitettu monta perustavanlaatuista asiaa, joiden merkitys aukeaa vasta vuosien kokemuksen jälkeen.

Nyt kun olen treenannut ja opettanut barrea viimeiset neljä vuotta tällä kokemuspohjalla, tehnyt taustatutkimusta, etsinyt kysymyksiä ja vastauksia sekä tutustunut useisiin kansainvälisiin barre-ohjaajakoulutuksiin, ymmärrän mistä barressa parhaimmillaan on kyse. Tätä matkaa haluan nyt jatkaa parhaassa mahdollisessa seurassa, yhdessä nälkäisten, innokkaiden ja kunnianhimoisten liikunnan- ja tanssin ammattilaisten kanssa. “

SädeKouluttaja