Barre Academy

-online treenit

Barre Academyn barre- ja pilatestreenien avulla pääset pysyvästi parempaan kehonkäyttöön ja hyvinvointiin arjessa. ​Ja mikä parasta, kotitreenissä et joudu tinkimään mistään. Tulet huomaamaan positiivisia muutoksia olossasi ja ryhdissäsi jo muutaman treenitunnin jälkeen! Moni Barre Academyssa treenaava kertoo että vihdoin keho ihan oikeasti muuttuu ja vahvistuu.

Barre ja pilates tukevat loistavasti toinen toisiaan. Hauska ja energinen barre polttelee erityisesti pakaroissa, reisissä ja pohkeissa. Sen pienet mutta tehokkaat liikkeet vahvistavat syvää tukivoimaa, jota nykyinen istuva ja epäaktiivinen elämäntapa heikentää. Rauhallinen pilates sen sijaan venyttää ja vahvistaa, tasapainottaa lihasketjuja ja syventää kehotietoisuutta. Liikkeet tuntuvat hyvältä kehossa, vaikka töitä tehdään perusteellisesti. Treenien myötä keho tiivistyy, ryhti kohenee ja kauniit, ergonomiset liikkeet seuraavat tunnilta myös arkeen. Tähän oloon koukuttuu!

Barre Academyn treenit käytännössä

Barre Academyssa treenataan neljä kertaa viikossa striimatuilla barre-, pilates- ja kehonhuoltotunneilla. Voit treenata kuukausikortilla (39€/kk) tai kertamaksulla (10€/kerta).

Kuukausikortilla saat livestream-tuntien lisäksi rajoittamattoman pääsyn videokirjastoon, jonne ladataan kaikkien tuntien tallenteet. Kunkin tunnin tallenne on nähtävissä viikon ajan livestreamin jälkeen. Lisäksi löydät videokirjastosta esittelyvideot barresta ja pilateksesta, jotta lajien aloittaminen olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Barre Academyn treeneistä löytyy sopiva kombo kaikille, aloittelijoista ammattilaisiin. Viikon kaksi barre-tuntia ovat eritasoisia, muut tunnit soveltuvat kaikentasoisille harrastajille. Lajit soveltuvat myös hyvin kotiharjoitteluun, sillä ne vaativat melko vähän tilaa ja välineitä. Tarvitset alustan, pallon ja kevyet käsipainot (0,5-1kg). Barrea varten tarvitset lisäksi tukevan tason, jota voit käyttää tangon tilalla, esim. korkea tuolin selkänoja tai keittiötaso. Jos kaipaat tarvikkeita treeniin, käy katsomassa ​www.pilateskauppa.fi

Viikkotunnit striimataan Zoomin kautta ja maksut ja tuntivaraukset hoituvat verkkokaupassa. Saat linkin tunnille sähköpostiisi ennen tunnin alkua. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu ja hinnasto

Ma 9.30-10.30 Barre 2
Ti 18.00-19.00 Barre 1*
To 9.00-10.00 Pilates
Pe 13.30-14.00Kehonhuolto**

10€/tunti
39€/1kk (sisältää käyttöoikeuden videokirjastoon)

Voit myös ilahduttaa läheistäsi Barre Academyn lahjakortilla!

*Barre 1 on astetta kevyempi tunti, jossa on rauhallisempi tempo ja maltilliset toistomäärät. Tunti sopii hyvin aloittelijoille ja niille joilla on haasteita liikkumisessa.
**Kehonhuolto on kehoa avaava ja virkistävä treenitauko keskellä päivää. Liikkeet tehdään seisten tai istuen eli tarvitset tunnille vain tuolin.

Touko- ja kesäkuun 2021 poikkeusaikataulu ja teematunti

Ma 10.5. Barre 2 PERUTTU -> korvaava tunti pe 14.5. klo 14.15-15.15
Ma 14.6. Barre 2 PERUTTU -> korvaava tunti ke 16.6. klo 9.30-10.30

Perjantaina 4.6. klo 14-15 pidetään syvävenyttely-teematunti heti kehonhuollon perään. Kehonhuolto+syvävenyttely muodostavat näin ollen yhden 90 minuutin tunnin klo 13.30-15.

Ohjaaja

Opetuksesta vastaa Barre Academyn perustaja Säde Kajovaara. Säde on asiantunteva, valoisa ja inspiroiva ohjaaja, jolle fiksu, laadukas ja turvallinen treenaaminen on sydämen asia. Hänen tuntejaan kuvataan ​oikeaksi barreksi​ ja se näkyy myös hänen oppilaidensa tuloksissa ja sitoutumisessa.

“Haluan tarjota jotain enemmän kuin ”pelkkää jumppaa”. Uskon vahvasti että liikkumalla paremmin voimme paremmin, rakennamme terveempää kehosuhdetta ja lopulta terveempää maailmaa. Siksi olen pyrkinyt alusta asti siihen, että myös online-tunnit olisivat enemmän kuin ”vain jumppavideoita”.“

SädeBarre Academyn perustaja