Barre Academy

-ohjaajakoulutus

Barre on maailmalla huippusuosittua ja sen suosio kasvaa koko ajan. Barre Academy tarjoaa ensimmäisenä Suomessa barre-ohjaajakoulutuksen, jonka myötä myös suomalaiset harrastajat pääsevät nauttimaan ammattitaitoisista, turvallisista ja tehokkaista barre-tunneista loistavien ohjaajien opissa. Oletko sinä yksi heistä?

Barre Academyn ohjaajakoulutus ja materiaalit on suunniteltu niin, että koulutettavat saavat toimivat työkalut, osaamisen ja itsevarmuuden ohjata hyviä barre-tunteja. Haluamme taata selkeän ja nopean reitin käytännön työhön ja teemme kaikkemme että sertifikaatti lunastaa korkeat odotukset ja toimii laatuleimana alalla!

 

Koulutus pähkinänkuoressa

  • Koostuu kahdesta viikonlopun mittaisesta moduulista, BF1 ja BF2
  • BF 1 kurssin käytyäsi voit alkaa ohjaamaan barre-tunteja
  • BF 2 kurssin käytyäsi saat Barre Academyn ohjaajasertifikaatin ja pääset osaksi Barre Academy Professionals -ohjaajayhteisöä
  • Ei lisenssejä tai lisenssimaksuja
  • Ei jäsenmaksuja tai muita toistuvia kuluja
  • Ohjaajatodistus, manuaali, markkinointimateriaaleja, esimerkkitunnit videoina, valmiita soittolistoja, Barre Academyn ohjaajayhteisön aktiivinen tuki
  • Barre Academysta valmistuneiden ohjaajien yhteystiedot lisätään barre.fi-sivustolle
  • Kouluttajana Säde Kajovaara
  • Seuraavat BF1-koulutukset järjestetään Helsingissä 25.-26.1.2020 ja 21.-22.3.2020
  • Seuraava BF2-koulutus järjestetään Helsingissä 18.-19.4.2020

Tarkemmat kurssikuvaukset

Barre Academyn ohjaajakoulutus jakaantuu kahteen osaan: Barre Foundation 1 ja Barre Foundation 2. Molemmat kurssit ovat viikonlopun mittaisia. Kurssien välissä viet oppimaasi käytäntöön ja syvennät osaamistasi harjoittelemalla barren tekniikkaa ja ohjaamalla barre-tunteja. Kouluttajana toimii Säde Kajovaara.

BF 1 kattaa perustiedot barresta ja sen opettamisesta ja kurssin käytyäsi olet valmis suunnittelemaan ja opettamaan tehokkaita ja turvallisia barre-tunteja. Kurssilla käydään läpi barren filosofia, tuntirakenne, perusliikkeet ja musiikin käyttö. Kurssin jälkeen voit käyttää nimikettä Barre Academy Instructor Trainee. Hinta 390 € (sis. ALV 24%).

BF 2 on tarkoitettu käytäväksi muutama kuukausi BF 1 -kurssin jälkeen, kun barre-tuntien opettamisesta on jo kertynyt kokemusta. Kurssilla pureudutaan erilaisiin asiakasryhmiin, yleisimpiin haasteisiin, opetellaan lisää liikevariaatioita ja apuvälineiden käyttöä. Kurssin jälkeen osaat suunnitella yhä tehokkaampia, vaihtelevia ja kokonaisvaltaisia tunteja, varioimaan liikkeitä ja huomioimaan erilaisia asiakasryhmiä. Hinta 390 € (sis. ALV 24%).

Molemmat kurssit käytyäsi saat Barre Academyn ohjaajasertifikaatin. Lisäksi pääset osaksi Barre Academy Professionals -yhteisöä, joka jakaa tietoa sekä auttaa ja tukee toisiaan aktiivisena verkkoyhteisönä. Kursseilta saat mukaasi myös manuaalin, valmiita tuntipohjia, soittolistoja ja markkinointimateriaalia.

Onko koulutus minua varten?

Koska barren liikkeet pohjautuvat klassisen baletin liikesanastoon ja kehon linjauksiin, edellyttää hyvän barre-tunnin ohjaaminen paljon ymmärrystä kehosta, liikkumisesta ja liikkeen opettamisesta. Liikkeet tulee ymmärtää ja osata. Paitsi että ne ymmärtää ja osaa omassa kehossa, täytyy ohjaajalla olla kyky myös nähdä ja ohjata ne erilaisille kehoille.

Hyvä pohja koulutukseen osallistumiselle on asiantuntijuus jossain liikuntatekniikassa sekä perusanatomian osaaminen. Lisäksi tulisi olla kyky rakentaa ja ohjata kokonaisvaltainen tuntikokonaisuus, käsitellä musiikkia ja erilaisia oppijoita. Innostuneisuus ja halu kehittyä kohti omannäköistä ammattilaisuutta kuuluvat myös loistavan barre-ohjaajan ominaisuuksiin.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Säteeseen->

“Loistava koulutus. Hyvä, kannustava ja inspiroiva tunnelma -kiitos!”
Taija Oksanen, pilates-ohjaaja, Pilates Viikki (Helsinki)

”Koulutuksesta jäi loistavat fiilikset. Täyttä tavaraa. Hienoa, oivaltavaa, viisasta sisältöä. Ylitti odotukset!”
Lina Patrikainen, liikunnanohjaaja, Studio Tempo (Kuopio)

Barre Academy Instructorscertified 2019