Barre Academy

-ohjaajakoulutus

Barre on maailmalla huippusuosittua ja sen suosio kasvaa koko ajan. Barre Academy tarjoaa ensimmäisenä Suomessa barre-ohjaajakoulutuksen, jonka myötä myös suomalaiset harrastajat pääsevät nauttimaan ammattitaitoisista, turvallisista ja tehokkaista barre-tunneista loistavien ohjaajien opissa. Oletko sinä yksi heistä?

Barre Academyn ohjaajakoulutus ja materiaalit on suunniteltu niin, että koulutettavat saavat toimivat työkalut, osaamisen ja itsevarmuuden ohjata hyviä barre-tunteja. Haluamme taata selkeän ja nopean reitin käytännön työhön ja teemme kaikkemme että sertifikaatti lunastaa korkeat odotukset ja toimii laatuleimana alalla!

Koulutus pähkinänkuoressa

  • Koostuu kahdesta viikonlopun mittaisesta moduulista, BF1 ja BF2
  • BF 1 kurssin käytyäsi voit alkaa ohjata barre-tunteja, pääset osaksi Barre Academy Professionals -ohjaajayhteisöä ja saat käyttää nimikettä Barre Academy Instructor Trainee
  • BF 2 kurssin suoritettuasi saat lisäksi ohjaajasertifikaatin, yhteystietosi lisätään barre.fi -sivustolle ja saat käyttää nimikettä Barre Instructor Certified by Barre Academy / Barre Academyn sertifioima barre-ohjaaja
  • Ei lisenssejä tai lisenssimaksuja
  • Ei jäsenmaksuja tai muita toistuvia kuluja
  • Ohjaajasertifikaatti, kurssimanuaalit, markkinointimateriaaleja, esimerkkitunnit videoina, valmiita soittolistoja, Barre Academyn ohjaajayhteisön aktiivinen tuki, yhteystiedot barre.fi-sivustolle
  • Kouluttajana Säde Kajovaara
  • Seuraavat BF1-koulutukset järjestetään Helsingissä 4.-5.5.2024 ja 1.-2.8.2024
  • Seuraava BF2-koulutus järjestetään Helsingissä 14.-15.9.2024

Tarkemmat kurssikuvaukset

Barre Academyn ohjaajakoulutus jakaantuu kahteen osaan: Barre Foundation 1 ja Barre Foundation 2. Molemmat kurssit ovat viikonlopun mittaisia. Kurssien välissä viet oppimaasi käytäntöön ja syvennät osaamistasi harjoittelemalla barren tekniikkaa ja ohjaamalla barre-tunteja. Kouluttajana toimii Säde Kajovaara.

BF 1 kattaa perustiedot barresta ja sen ohjaamisesta. Kurssin käytyäsi olet valmis suunnittelemaan ja ohjaamaan tehokkaita ja turvallisia barre-tunteja. Kurssilla käydään läpi barren filosofia, tuntirakenne, perusliikkeet ja musiikin käyttö. Kurssin jälkeen voit käyttää nimikettä Barre Academy Instructor Trainee. Hinta 390 € (sis. ALV 24%).

BF 2 on tarkoitettu käytäväksi muutama kuukausi BF 1 -kurssin jälkeen, kun barre-tuntien opettamisesta on jo kertynyt kokemusta. Kurssilla pureudutaan ohjaustaitoihin (äänenkäyttö, ennakointi ja kontakti), raskausajan ja synnytyksen jälkeisen ajan barre-harjoitteluun sekä erilaisten välineiden käyttöön. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet ohjata yhä monipuolisempia ja vaihtelevia tunteja, huomioida erilaisia asiakasryhmiä sekä kehittyä ohjaajana yhä taitavammaksi ammattilaiseksi. Hinta 390 € (sis. ALV 24%).

Molemmat kurssit käytyäsi saat Barre Academyn ohjaajasertifikaatin. Lisäksi pääset osaksi Barre Academy Professionals -yhteisöä, joka jakaa tietoa sekä auttaa ja tukee toisiaan aktiivisena verkkoyhteisönä. Kursseilta saat mukaasi kurssimanuaalit, pääsyn Barre Academyn videokirjastoon, useita soittolistoja ja markkinointimateriaalia. Lisäksi koulutuksemme käyneet saavat yhteistyökumppaneiltamme alennusta barre-tangoista ja urheiluvälineistä.

Onko koulutus minua varten?

Koska barren liikkeet pohjautuvat klassisen baletin liikesanastoon ja kehon linjauksiin, edellyttää hyvän barre-tunnin ohjaaminen paljon ymmärrystä kehosta, liikkumisesta ja liikkeen opettamisesta. Liikkeet tulee ymmärtää ja osata. Paitsi että ne ymmärtää ja osaa omassa kehossa, täytyy ohjaajalla olla kyky myös nähdä ja ohjata ne erilaisille kehoille.

Hyvä pohja koulutukseen osallistumiselle on asiantuntijuus jossain liikuntatekniikassa sekä perusanatomian osaaminen. Lisäksi tulisi olla kyky rakentaa ja ohjata kokonaisvaltainen tuntikokonaisuus, käsitellä musiikkia ja erilaisia oppijoita. Innostuneisuus ja halu kehittyä kohti omannäköistä ammattilaisuutta kuuluvat myös loistavan barre-ohjaajan ominaisuuksiin.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Säteeseen->

“Loistava koulutus. Hyvä, kannustava ja inspiroiva tunnelma -kiitos!”
Taija Oksanen, pilates-ohjaaja, Pilates Viikki (Helsinki)

”Koulutuksesta jäi loistavat fiilikset. Täyttä tavaraa. Hienoa, oivaltavaa, viisasta sisältöä. Ylitti odotukset!”
Lina Patrikainen, liikunnanohjaaja, Studio Tempo (Kuopio)

Barre Academy Instructorscertified 2019